Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Fepime Catalunya Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Funcions

La Federació d’Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya – Fepime Catalunya és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya. Fundada l’any 2000, Fepime representa, de manera directa i indirecta, vora 400 organitzacions territorials i sectorials.

Fepime defensa la pime catalana com a motor del creixement econòmic i social de Catalunya, l’eix mediterrani, l’estat Espanyol i Europa. Treballa perquè el marc polític i econòmic afavoreixi el desenvolupament de les pimes, que representen la pràctica totalitat del teixit empresarial català i donen feina a tres quartes parts dels treballadors a Catalunya.

Fepime Catalunya és una entitat privada de caràcter independent de qualsevol administració pública o política. Representa des de professionals autònoms i microempreses (fins a 10 treballadors) fins a empreses petites i mitjanes (fins a 250 treballadors).

 

 

Última actualització: 29-06-2016

Politica de cookies      Política de privacitat