Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Foment del Treball Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Funcions

Foment del Treball Nacional és la confederació que representa des de 1771 els empresaris i la potent indústria catalana. Com a organització independent, privada, sense ànim de lucre, acollida al dret constitucional i legal d'associació dels empresaris, es regeix amb criteris democràtics per representants lliurement elegits.

La seva missió es defensar els interessos dels empresaris catalans en general –i dels associats en particular-, tot promovent un entorn favorable per a l’activitat productiva en diàleg amb els poders públics i els representants de la societat civil. El seu objectiu ser líder social i referent d’opinió pública a favor del progrés de Catalunya com a motor econòmic del sud-oest d’Europa i de la conca mediterrània, en un entorn de llibertats, economia de mercat i societat del benestar. Foment del Treball Nacional creu en la iniciativa privada i empresarial, vindica el valor social de l’empresari, defensa el diàleg i el consens entre els agents socials en favor del progrés econòmic i humà, promociona la responsabilitat social de l’empresari, fomenta el coneixement i la seva difusió com a garantia de progrés i esta compromès amb el desenvolupament econòmic i humà de Catalunya, d’Espanya i d’Europa en un marc de llibertats i de societat del benestar.

Última actualització: 15-01-2016

Politica de cookies      Política de privacitat