Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers de Catalunya Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Funcions

FECAV és una Associació d’Empresaris centrada en el transport de viatgers per carretera. La Federació agrupa més de cent cinquanta empreses i va ser fundada l’any 1977, essent la primera Associació Catalana del Sector. FECAV és hereva a Catalunya de la Cámara de los Transportes Mecánicos, fundada fa 84 anys amb l’objectiu de col·laborar amb les antigues “Juntas Provinciales de Transportes”.

Durant els trenta-nou anys d’història, mitjançant les seves diferents seccions (Serveis Discrecionals, Serveis Regulars, Serveis Urbans i BusMet Catalunya), FECAV s’ha erigit l'Associació més representativa del Sector a Catalunya.

FECAV, a més de mantenir sempre informats als seus associats sobre les novetats que afecten directa o indirectament al Sector i a les empreses, mitjançant circulars informatives, té l’objectiu de defensar els interessos d’aquest col·lectiu davant les diferents Administracions i Entitats, així és la veu de les nostres empreses. També gestionar i tramitar la documentació necessària per al normal funcionament de les mateixes, així com negociar els Convenis Col·lectius del Sector. D’altra banda procura proporcionar als associats un reciclatge dels seus treballadors mitjançant un Pla Integral de Formació adaptat especialment a les empreses de transport de viatgers per carretera.

Amb la ferma voluntat de defensar els interessos de les nostres empreses, FECAV forma part d’un gran nombre de Comissions i Grups de Treball que promouen les diferents Administracions (Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Ministerio de Foment, Autoritat del Transport Metropolità - ATM, Servei Català de Trànsit, Àrea Metropolitana de Barcelona – AMB, etc...), intentant estar presents en tots els foros de participació en relació amb el nostre sector. En tots els casos, aporta, des de la seva experiència, la perspectiva en totes aquelles qüestions en que el sector pot estar implicat, amb la finalitat que el Transport de Viatgers per Carretera creixi d’acord amb els altres sectors econòmics i s’adapti a les exigències que, a tots els nivells, es requereixen actualment a les empreses. 

Última actualització: 23-05-2016

Politica de cookies      Política de privacitat