Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Funcions

COELL (Confederació d’Organitzacions Empresarials de les Terres de Lleida) és la patronal empresarial amb més implantació a les Terres de Lleida.

Constituïda fa més de 30 anys, està integrada per 4 grans federacions: Federació de Gremis de la Construcció (FGC), Associació d’Instal·ladors de Serveis per a la Construcció (AGRISEC), Associació Empresarial de la Fusta (AEF) i Federació d’Empreses de Serveis (FES). Així mateix, compta amb el Grup d’Empreses Sense Agrupació Sectorial (GSAS). En total, més de 40 gremis i associacions que comparteixen el projecte comú de formar part d’un col·lectiu tan important dins les nostres comarques.

Des dels seus inicis, COELL ha esdevingut l’interlocutor vàlid per defensar els interessos empresarials davant els diferents agents socials, empresarials i polítics. La tasca de representativitat que s’ha exercit des de sempre, juntament amb la voluntat i esperit de servei, han estat dos dels principals reclams per aixoplugar més empresaris i associacions empresarials.

Des de COELL garantim la defensa de les necessitats i interessos dels nostres professionals i prioritzem la seva formació i el seu assessorament en tots els àmbits. Així, donem cobertura a molts dels reptes que la societat i el món empresarial ens exigeixen, com ara la negociació dels convenis col·lectius, l’assessorament per elaborar els diferents convenis d’empresa i la incorporació de nous gremis empresarials.

La seriositat en la gestió i l’obertura de plantejaments han estat dos dels eixos que han marcat el nostre devenir, que avalen el nostre creixement i que ens impulsem a seguir renovant-nos.COELL forma part de l’estructura organitzativa de Foment del Treball Nacional, que alhora depèn, de FEPIME i de CEOE.

 

Última actualització: 13-06-2016

Politica de cookies      Política de privacitat