Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Fundació Centre d’Investigació d’Economia i Societat Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Funcions

El "Centre d'Investigació d'Economia i Societat" (CIES) va néixer a Barcelona l'abril de 1992 com a resultat de l'experiència acumulada des de principis dels vuitanta per un grup d'experts en l'àmbit de l'economia i la societat.


Constituït sota la forma jurídica de fundació, té com a visió ser un centre multidisciplinari d'investigació, la docència i la transferència del coneixement de referència, que ha de facilitar la consecució d'un desenvolupament global sostenible. I com a missió investigar i formar en la implantació de l'estratègia del desenvolupament sostenible a nivell d'organització i a nivell de regió. Mitjançant l'estudi de la combinació entre eficàcia econòmica i interessos socials.


El CIES és en un centre de recursos que ha aconseguit aglutinar els agents més actius en la tasca d'innovació i promoció de l'Economia i la Societat, recollint, analitzant i difonent la informació d'aquest sector, estimulant i recolzant els projectes innovadors per a la seva desenvolupament, creant plataformes i xarxes que potenciïn els seus efectes multiplicadors.


Visió: Ser un centre multidisciplinari d'investigació, docència i transferència del coneixement de referència, que ha de facilitar la consecució d'un desenvolupament global sostenible.


Missió: Investigar, formar i donar solucions a la implantació de l'estratègia del desenvolupament sostenible a nivell d'organització i a nivell de regió, mitjançant l'aplicació de coneixement que combini l'eficàcia econòmica i l'interès social dels seus objectius.

Objectius:
Els objectius del CIES es centren en l'estudi de la combinació entre interessos econòmics i cohesió social, el que a nivell pràctic es materialitza en el desenvolupament de les següents activitats:

 • Intermediació en la inserció laboral de persones amb discapacitat.
 • Foment dels centres especials d'ocupació i suport a les empreses a creació d'ocupació per al col·lectiu.
 • El foment, difusió i aprofundiment dels estudis de l'economia i la societat.
 • L'intercanvi de coneixements i mitjans de treball entre els seus membres.
 • L'organització de conferències i seminaris.
 • L'edició de treballs, informes i publicacions.
 • El manteniment d'estructures d'assessorament, suport a la gestió.
 • Avaluació d'accions de polítiques públiques.
 • Promoure i millorar la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat, per la via ordinària i per la via del treball protegit.
 • Actuar com a referent social en la inserció del col·lectiu, amb accions de sensibilització, foment i acompanyament a la inserció sociolaboral.
 • L'establiment de relacions amb altres organismes nacionals i internacionals que persegueixin finalitats anàlogues a la seva.
 • Impartició de formació continua.
 • L'organització de campanyes de sensibilització, jornades i fires.
Última actualització: 05-02-2021

Politica de cookies      Política de privacitat