Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Fundació Centre d’Investigació d’Economia i Societat Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Estructura / Organigrama

Estructura i metodologia de treball:
L'estructura de personal del CIES la constitueix un nucli central de titulats superiors, professionals i professors universitaris, de llarga experiència en els camps de l'Economia i la Societat, amb activitat en la docència, en la recerca i en la gestió d'empresa.
Aquesta estructura àgil i dinàmica permet al CIES actuar de forma anticipada davant els fenòmens socials.

Patronat:
Dra. Isabel Vidal Martínez, Presidenta i Professora de la Universitat de Barcelona.

Sr. Josep Roset Castells, Patró.

Sr. Josep Mª Solanellas López, Patró.

Sr. Rafael Ruano Palou, Patró.

Sr. Miquel Vidal Martínez, Secretari.

Xarxa de connexions:

Donada la importància que es concedeix al CIES a la xarxa de capital humà, citem els organismes nacionals i internacionals, públics i privats, en què participa o amb els que manté relació.

CIES col·labora amb centres de recerca de la Universitat de Barcelona, per a la realització conjunta de programes de formació i activitats d'investigació i difusió.
CIES col·labora amb la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), per a la realització conjunta d'accions d'inserció laboral de persones amb discapacitat.

CIES està associat a Foment del Treball com a Membre Col·laborador.

CIES ha signat un conveni de col-laboració amb el Campus Socio-Ambiental Diversia para recolçar el seu projecte sociolaboral.

Última actualització: 05-02-2021

Politica de cookies      Política de privacitat