Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Fundació Centre d’Investigació d’Economia i Societat Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Estructura / Organigrama

Estructura i metodologia de treball:
L'estructura de personal del CIES la constitueix un nucli central de titulats superiors, professionals i professors universitaris, de llarga experiència en els camps de l'Economia i la Societat, amb activitat en la docència, en la recerca i en la gestió d'empresa.
Aquesta estructura àgil i dinàmica permet al CIES actuar de forma anticipada davant els fenòmens socials.

Patronat:
Dra. Isabel Vidal Martínez, Presidenta i Professora de la Universitat de Barcelona.
Dra. Lourdes Viladomiu i Canela, Tresorera i Professora de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Sr. Miquel Vidal Martínez, Secretari.

Xarxa de connexions:
Donada la importància que es concedeix al CIES a la xarxa de capital humà, citem els organismes nacionals i internacionals, públics i privats, en què participa o amb els que manté relació.
El CIES col·labora amb centres de recerca de la Universitat de Barcelona, ??per a la realització conjunta de programes de formació i activitats d'investigació i difusió.
El CIES col·labora amb la Xarxa de Centres de Recerca de ISTR, The International Society for Third-Sector Research, situat a The Johns Hopkins University USA, entitat internacional multidisciplinari de professionals i universitaris associats per a la promoció i el desenvolupament del Tercer Sector.
El CIES és fundador de l'a.s.b.l. European Research Network / Réseau Européen EMES-UE, Brussel·les xarxa de centres de recerca europeus sobre l'Empresa Social.
El CIES col·labora amb la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), per a la realització conjunta d'accions d'inserció laboral de persones amb discapacitat.
El CIES és soci adherit al Pacte Mundial / Global Compact de Nacions Unides.
El CIES està associat a Foment del Treball com a Membre Col·laborador.

 

Última actualització: 30-07-2019

Politica de cookies      Política de privacitat