Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Organitzaci贸 Empresarial Catalana de la Formaci贸 Portal de la transpar猫ncia Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transpar猫ncia Tornar
inici

Introducci贸

Informaci贸 organitzativa

Marc Jur铆dic

Informaci贸 Econ贸mica i Pressupost脿ria

Web Corporativa

        
Funcions

L'Organització Empresarial Catalana de la Formació (CATformació) és la patronal més representativa del sector de la formació privada no reglada de Catalunya. Té presència arreu de tot el territori català i el 80 % de representació del sector.

A CATformació s’hi troben agrupades les diferents empreses que imparteixen totes aquelles especialitats no acollides al sistema educatiu reglat, tot i que també la integren centres que imparteixen cicles formatius, altra formació reglada, formació tranversal i formació privada.

Entre els seus objectius hi ha:

  • Fomentar la unitat dels empresaris del sector, garantir la qualitat de la formació i defensar els interessos de tots els centres privats dedicats a la formació.
  • Representar davant l’administració, institucions i organismes autonòmics, estatals o internacionals, els interessos dels seus associats i del sector en general. A fi i efecte d’assolir aquest objectiu, té presència en els fòrums de consulta i debat, tant de l’Administració autonòmica com estatal, intervenint com a interlocutor en aquells organismes, i/o institucions públiques o privades de direcció i promoció de les polítiques actives de formació.
脷ltima actualitzaci贸: 10-02-2016

Politica de cookies      Pol铆tica de privacitat