Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Asociación de Maestros Industriales y Técnicos Superiores Portal de la transparència Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transparència Tornar
inici

 Introducció

Informació organitzativa

Marc Jurídic

Informació Económica i Pressupostària

Web Corporativa

        
Funcions

L'Associació de Mestres Industrials va ser fundada l'any 1947 i la seva primera Assemblea General va tenir lloc el 1948.
Després de l'Assemblea General Extraordinària, celebrada el 20 de gener de 2000 ia arrel de no impartir-se els ensenyaments de Mestratge Industrial i cursar estudis similars amb la titulació de Tècnics Superiors, es va acordar donar extensió a la denominació de l'Associació, sent la de ASSOCIACIÓ DE MESTRES INDUSTRIALS I TÈCNICS SUPERIORS, que prosseguirà; els fins acadèmics i professionals propis a les seves funcions en la indústria i en serveis.
A l'Assemblea General Extraordinària celebrada el 25 de febrer de 2004, s'acorda canviar els estatuts i admetre als Tècnics Especialistes i Titulats equivalents.

Última actualització: 07-03-2016

Politica de cookies      Política de privacitat