Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Associaci贸 Catalana d鈥橝g猫ncies de Col路locaci贸 i Empreses de Recol路locaci贸 Portal de la transpar猫ncia Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transpar猫ncia Tornar
inici

Introducci贸

Informaci贸 organitzativa

Marc Jur铆dic

Informaci贸 Econ贸mica i Pressupost脿ria

Web Corporativa

        
Introducci贸
L'entrada en vigor de la Ley 19/2013 i de la Llei 19/2014 , ambdues de transpar猫ncia , acc茅s a la informaci贸 i bon govern , requereix de les organitzacions empresarials el compliment de l'obligaci贸 de publicitat activa , que busca anticipar-se a les necessitats i exig猫ncies d'informaci贸 de l'opini贸 p煤blica . Per facilitar l'acc茅s del p煤blic en general i promoure la disponibilitat de la informaci贸, hem reunit en aquesta plataforma tota la informaci贸 de car脿cter organitzatiu, normatiu , econ貌mic i pressupostari a qu猫 fan refer猫ncia les esmentades lleis. La informaci贸 subjecta a les obligacions de transpar猫ncia aqu铆 continguda es publica de manera clara, estructurada i comprensible per als interessats , mitjan莽ant acc茅s f脿cil i gratu茂t i d'acord amb els principis t猫cnics d'accessibilitat universal , interoperabilitat i reutilitzaci贸. Aquesta informaci贸 s'actualitzar脿 de manera peri貌dica .

Politica de cookies      Pol铆tica de privacitat