Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per anàlisi, contingut personalitzat i publicitat . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús.
Cerrar Més informació
Logotipo Associaci贸 Catalana d鈥橝g猫ncies de Col路locaci贸 i Empreses de Recol路locaci贸 Portal de la transpar猫ncia Icono idioma catalan Icono idioma castellano

Tornar a l'inici del Portal de la transpar猫ncia Tornar
inici

Introducci贸

Informaci贸 organitzativa

Marc Jur铆dic

Informaci贸 Econ贸mica i Pressupost脿ria

Web Corporativa

        
Funcions

 

L'Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, ACACER, és una associació que neix al mes juliol de 2012, per defensar i representar els interessos dels seus associats.

Formen part d’ACACER les Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, tant públiques com privades, de tot el territori català. La constitució de l’ACACER té com a objectiu prioritari actuar com a interlocutor davant de l'Administració Pública, defensant en tot moment els drets de les seves entitats representades.

ACACER està formada per entitats i empreses lliurement associades. Entre els seus socis es troben empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, ETT, consultories i associacions empresarials.

Missió: Coordinar, promoure i representar les Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació de Catalunya, mantenint un contacte directe amb els diferents organismes públics i els principals agents socials, per millorar i potenciar la intermediació laboral públic - privada.

Visió: Pretenem, sobre la base dels principis de qualitat, ser reconeguts pel nostre lideratge, capacitat de col·laboració, creativitat, innovació, transparència en la gestió i compromís amb les institucions, les empreses i les persones en l'àmbit de la intermediació laboral. Crear les condicions necessàries que afavoreixin la intermediació laboral a Catalunya. Aconseguir un model d'intermediació laboral, específic, àgil i dinàmic, en què participin totes les nostres entitats associades, que permeti un alt grau d'èxit en l'orientació i la inserció laboral.

  

脷ltima actualitzaci贸: 06-09-2016

Politica de cookies      Pol铆tica de privacitat